Üdvözlünk, Lépj be a fiókodba vagy regisztrálj.

Wuxal Ascofol 500ml

  • 4 150 Ft


Wuxal Ascofol 500 ml

Természetes növényi hormon tartalma révén növeli a növények stressztűrő képességét főként a növekedés korai fázisában, valamint serkenti a sejtképződést, amely a termés minőségét, és nagyságát is pozitívan befolyásolja. Érésgyorsító és színesedést fokozó hatású úgy, hogy közben fiatalon tartja a növényt és növeli a bogyó méretet. Magas mikroelem tartalma révén elősegíti a terméskötődést, és erősíti a növények természetes ellenálló képességét. 

Biotermesztésben is engedélyezett termék.

Wuxal® Ascofol stressztűrőképesség és ellenállóképesség fokozására, színesítésre, terméstömeg növelésre  20–40 ml/10 l víz

A fenti adag 100 mterület kezelésére elegendő.

Gyakorlati tanács: a Wuxal® termékcsalád minden tagja akár önállóan, akár a növényvédelmi munkákkal egymenetben kijuttatható. A kijuttatás időpontjai értelemszerűen a kezelt kultúrához igazodnak, úgy a növény fejlődési szakaászank vagy az éppen aktuális kémiai védekezés tekintetében.

Biokontrol Hungária Nonprofit Kft. által biotermesztésben is engedélyezett termék.

Összetétel: több, mint 50% algatartalmával az egyik legtöményebb, algát tartalmazó biostimulátor! Növényi hormonok: citokinin, gibberellin, auxin, betain.

Javasolt technológia:

Természetes növényi hormon tartalma révén növeli a növények stressztűrő képességét főként a növekedés korai fázisában, valamint serkenti a sejtosztódást és a megnyúlást, amely a termés minőségét, és nagyságát pozitívan befolyásolja. Érésgyorsító és színesedést fokozó hatású úgy, hogy közben fiatalon tartja a növényt és növeli a bogyó méretet. Magas mikroelem tartalma révén elősegíti a terméskötődést, és erősíti a növények természetes ellenálló képességét, javítja a fagytűrést.

Napraforgó: 8–10 leveles állapottól a fővirágzásig, az intenzív növekedés elősegítésére, a tányérátmérő növelésére. Dózisa: 2–3 l/ha.

Repce: rozettás állapotban és a szárbaindulás időszakában a generatív és vegetatív egyensúly fenntartására, virágzás időszakában a sejtosztódás serkentésére, a termés növelésére, 2–3 l/ha adagban.

Kalászosok: bokrosodástól a virágzásig a növekedés elősegítésére, a minőségi paraméterek javítására 2–3 l/ha dózisban.

Kukorica: 4–6 leveles állapotban hidegstressz ellen, valamint elsősorban csemegekukoricában a kötődés javítására a címerhányás időszakában 2–3 l/ha dózisban.

Alma: fagyveszélyes helyzetek előtt 2 nappal kijuttatva 3 l/ha adagban. Sziromhullás és mogyoró állapotban a termés méretének növelésére (sejtosztódás és megnyúlás serkentésére) 3 l/ha adagban, színezésre és érésgyorsításra 2–3 l/ha adagban javasolt használata.

Csonthéjasok: fagyveszélyes helyzetek előtt 2 nappal kijuttatva 3 l/ha adagban.  Sziromhullás után termés méretének növelésére, (sejtosztódás és megnyúlás serkentésére) 3 l/ha adagban. Színezésre érésgyorsításra 2–3 l/ha adagban.

Szőlő: a virágzás és a zsendülés időszakában 3,0 l/ha adagban.

Zöldségfélék: a virágzás kezdetétől 14 naponta, 2,5 l/ha-os dózisban. Palántázáskor a palánták gyors begyökeresedése érdekében a termék 0,01%-os oldatában mártsuk bele a kiültetendő növények gyökerét.