Üdvözlünk, Lépj be a fiókodba vagy regisztrálj.

Zöldsó 10kg

  • Cikkszám: Magyar
  • 1 750 Ft


Zöldsó 10 Kg
 
 
Hatékony környezetkímélő csúszásgátló és jégmentesítő anyag! 

Összetétele: édesvízi mészkő granulátum és kalcium-klorid 20%-os keveréke. 

Környezeti hatása: Az édesvízi mészkő 1-5 mm közötti szemcsékkel a csúszós járdafelületek érdesítését, kiválóan teljesíti. A hideg idő elmúltával elmorzsolódva lemosódik a csapadékvízzel, vagy egyszerűen összesöpörhető. Nem ártalmas a fásszárú növényzetre.

A kalcium-klorid a leghatékonyabb olvasztószer mert feloldódás közben intenzíven hőt termel, ezért a saját tömegénél sokszorta több nedvességet képes megkötni. A hagyományos nátrium-kloridhoz képest, nem tartalmaz nátrium iont, ezért a növények nátrium - kálium egyensúlyát nem borítja fel. 4-5-öd annyi anyag is elég belőle, ezért kevésbé terheli meg a környezetet.

Felhasználható: lefagyott eljegesedett útszakaszok, járdák csúszás és jégmentesítésére.

Munka egészségügyi előírások: Óvatos munkavégzéssel kerüljük a szer szembejutását, lenyelését, belégzését. A bőrrel érintkezve szárító hatású, ezért gumi védőkesztyűt használjunk.

Kezelése: Kerüljük a bőrrel és a szemmel való érintkezést. Kezelés után alaposan mossunk kezet!

Tárolása: Jól zárt ép, eredeti csomagolásban, élelmiszertől, ivóvíztől, takarmánytól elkülönítve.

Tűzveszélyesség: Nem tűzveszélyes.

Zöldsó, olcsó környezetkímélő síkosság-mentesítő!

2010 november havától nem engedélyezett a környezetre káros síkosság-mentesítő szerek használata Magyarországon. 
A rendelet nem tiltotta be a hagyományos útszóró-só használatát, csupán szigorúbb kertek közé szorította.
De ettől függetlenül egy nagyon fontos szempont a környezetkímélő síkosság mentesítő szerek megjelenése közt a Zöldsó megjelenése!
A Zöldsó egy olyan környezetkímélő síkosság-mentesítő szer, amely használatával a környezet védelme kivitelezhető. Ami szintén elhanyagolhatatlan szempont, hogy jóval kedvezőbb áron tehetjük meg mindezt, mintha más környezetkímélő síkosság-mentesítő szert használtunk volna.

Környezetkímélő síkosság-mentesítő szer vagyis a Zöldsó előnyei:

  • A biztonságos közlekedés érdekében kevésbé károsítjuk környezetünket.
  • A környezetkímélő síkosság-mentesítő szer használatával tápanyagot juttatunk a földbe, a talajba szivárgásnak köszönhetően.
  • A házi kedvenceink mancsát kevésbé tesszük ki irritáció hatásának, ha a környezetkímélő síkosság-mentesítő zöldsó-t használjuk.
  • Kertünk, udvarunk, utcánk ugyan olyan szép lesz tavasszal, mint volt. Hiszen környezetkímélő síkosság-mentesítő szert alkalmaztunk a biztonságos közlekedés érdekében.
  • A Zöldsó használatával pénzt spórol meg és védi a környezetet.
  • A Zöldsó rendelkezik tanúsítvánnyal. Használjon Ön is környezetkímélő síkosság-mentesítő szert környezetében, hogy felelősen gondoskodjon a saját és környezete egészségéről!