Üdvözlünk, Lépj be a fiókodba vagy regisztrálj.
  • RIESS prémium zománcos omlett-tálaló serpenyő 20cm

RIESS prémium zománcos omlett-tálaló serpenyő 20cm

  • Gyártó: RIESS
  • Cikkszám: riess premium zomancos omlett talalo serpenyo
  • 10 150 Ft


RIESS prémium zománcos omlett-tálaló serpenyő 20cm

20 cm-es, prémium zománc serpenyő az 1550 óta működő osztrák RIESS cégtől. Nagyrészt kézimunkával gyártott karc és kopásálló, roppant erős fém-üveg, azaz zománc/email, íztelen bevonattal.Antiallergén, természetes anyagokból, hosszú élettartam. Klasszikus kivitel.

Minden főzőfelületre ajánljuk a vas edényt, beleértve az indukciót is, mosogatható gépben is vagy kézzel, vegyszerrel vagy nélküle. Azon ügyfeleinknek, akik még nem határozták el magukat egy bevonat nélküli serpenyő vásárlására, kiváló lehetőség, hogy köztes megoldásként vasserpenyőt használjanak, a megszokott módon. Optimális hőelosztással kiváló omletteket, tojásételeket vagy bármi mást süthetünk benne. Karcolás és vágás álló. Nikkel allergiásoknak is ajánlott. Minőségi acélból gyárta ausztriában.

Adatok:

  • prémium zománc bevonat
  • anyaga acél
  • természetes anyagokból készül
  • átmérő 20 cm
  • felakasztható
  • színe kék
  • falmagasság 4 cm
  • mosogatógépben elmosható
  • minden hőforráshoz
  • származási hely Ausztria
  • garancia 1 év

Első használat:

  • Távolítson el minden fóliát és ragasztót a termékről. Ragasztó maradékokat kis olajjal könnyedén el tud távolítani.
  • Töltse meg az edényt kb. 2/3 részig vízzel és adjon hosszá 3-4 evőkanál ecetet.
  • Főzze ezt kb 10-15 percig. Ezután alaposan öblítse el az edényt. Törölje szárazra.

Használata:

  • Figyeljen rá, hogy a terméket ne hevítse túl. A maximális üzemi hőmérséklet 220 Celsius fok. Az edény alja deformálódhat erősebb hőmérsékleten! Ezért üres állapotban soha ne hevítse fel! Lassan, fokozatosan melegítse fel, soha ne a maximum hőforrást hasznája indulásnak, vagy a BOOST funkciót indukción!
  • Soha ne tegye a felforrósított edényt hideg vízbe. A hősokk hatására az üveg bevonat megrepedhet!
  • Zománcos fogantyúk és fedők a tűzhelyen hamar felforrósodhatnak! Használjon védőeszközt ezek megfogására, ne tegye a forró edényt az asztalra! Használjon
  • hőálló alátétet! Vigyázat! Égés veszély alakulhat ki a forró edénytől!
  • Kerülje a peremek erős ütését konyhai kisegítő eszközökkel és egyéb tárgyakkal, mert megsértheti a bevonatot!
  • Gyermekeket soha ne engedjen a tűzhely közelébe, illetve a forró edény közelébe!
  • Az edényt a tűzhelyen soha ne csúsztassa, hanem emlje fel, mert megkarcolhatja a tűzhelyet! A főzőfelület és az edény alja a főzést megelőzően legyen mindig tiszta!

Karbantartása:

  • A zománc, a nem porózus, sima felületnek köszönhetően könnyen tisztítható és gátolja a baktériumok nővekedését.
  • Lehetőleg a még meleg edényt főzés után töltse meg meleg vízzel - ne hideggel - és mosogatószerrel. Rövid áztatás után felpuhul a szennyeződés és könnyedén tisztíthatóak lesznek.
  • Erős leégés esetén kis vízzel és mosogatószerrel meleggítse fel a serpenyőt, míg az odaégett étel elvákik a zománctól.
  • Használjon RIESS zománc tisztítót, vagy súroló folyadékot és a szivacs puha felével mossa el vele.
  • Kerülje a drótkefét, durva acélszivacsot, a homok tartalmú súrolószert.
  • Helytelen tisztítás esetén a termék elveszítheti a fényességét, de az edény ugyanúgy használható lesz.
  • Mosogatógépnél használja az üvegpohár programot, de mi a kézi tisztítást ajánljuk.
  • Törölje mindig szárazra a terméket. Vízkövet ecetes vízzel tudja eltávolítani.
  • Amennyiben egymásra helyezi a termékeket, tegyen közéjük papírtörlőt.

 

Címkék: riess, prémium, zománcos, omlett-tálaló, serpenyő, 20cm, edények