Barion Pixel
Üdvözlünk, Lépj be a fiókodba vagy regisztrálj.

Ózon Air-Fresh légtisztító

  • Cikkszám: Selva 250m3
  • 161 500 Ft


Selva ózon air-fresh légtisztító készülék  CM316   250m3  18W

 

Végre fellélegezhetnek az allergiások, asztmások is !
A belélegezhető, tiszta levegőért!

Eltünteti a dohányfüstöt, ételek, állatok, mellékhelyiségek szagát !
Leköti a porszemcséket, enyhíti a pollenallergiát !
Hatása percek alatt érzékelhető !
 Meg akadályozza a gombák, vírusok és baktériumok szaporodását és megsemmisíti őket !

Nagyobb légterekhez, üzemi felhasználásra (óvoda, kórterem, étterem, konyha, iroda, konferencia terem, bárok, stb.) tervezett, cserélendő alkatrészektől, betétektől, szűrőktől mentes levegőtisztító és szagtalanító. Karbantartási költségei nincsenek. Kb. 250-300 légköbméteres tér tisztítására és tisztán tartására alkalmazható. Beállítható működési időhatárok: 2-4-8 óra. Működése közben fokozatbeállítás is lehetséges.

Az aktív oxigén erejével roncsolja a levegőben lebegő hosszú láncmolekulákat, melyek a kellemetlen szagok forrásai. Minden típusú kellemetlen szagot megszüntet, mint például a dohányfüstöt, állatszagot, ételszagot, stb. A különböző káros füstöket és gőzöket is semlegesíti. Hatása pár perc bekapcsolás után már érzékelhető. Ózonkibocsátása messze az egészséges határérték alatti. Káros anyagkibocsátása nincsen, elektromágneses teret nem generál. Esztétikus kialakítású, szinte bárhová elhelyezhető, kivéve közvetlenül a fejünk mellé. Mivel mozgó, kopó alkatrészektől mentes, ezért működése zajtalan, nem szükséges kikapcsolni. Autóban is használható, szivargyújtó-töltőről.

A készülék ipari méretű kiadásait előszeretettel használják speciális üzemekben, laboratóriumokban és kórházakban. Utóbbi esetben a szagtalanítás mellet a készülék fertőtlenítő hatása is látványosan érvényesül. Ugyanis gátolja a mikroorganizmusok, gombák, vírusok és baktériumok szaporodását és megsemmisíti őket. A penészesedés megszüntetésére is alkalmazható. Megszünteti a por és a pollenek jelenlétét a levegőben. Asztmásoknak és allergiásoknak is megkönnyebbülést hoz.

Az aktív oxigén önmagában is előnyös hatással van növényekre, emberekre és állatokra egyaránt. Nyugtató hatású, erősíti az immunrendszert, segíti a természetes bioritmusra hangolódást. Semlegesíti a negatív és káros földsugárzásokat, vízér hatásokat, különböző antenna sugarakat, az elektroszmogot. Emberek esetében megszünteti az alvászavarokat is.

Levegőtisztító kapacitás:

250-300 m3. Nagyobb légterekben, üzemi felhasználásra (pl. óvoda, étterem, irodahelység, virág és zöldség-gyümölcs árus, stb.) javasolt.

 

Javasolt területek:

 
kórtermek, orvosi rendelők, óvodák, iskolák, irodák, tárgyaló helységek, konferencia termek, éttermek, konyhák, bárok, stb.
 

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET:
 
  • - szagtalanítás
  • - fertőtlenítés
  • - levegőfrissítés
  • - alvászavarok megszüntetése
  • - immunrendszer erősítése
  • - vegetatív idegrendszert nyugtató hatású
  • - légúti allergiák, asztmatikus problémák közömbösítése,
  •  -megelőzése

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
 
Selva CM-316 beállítható működési időhatárral: 2-4-8 óra.
Működés közben fokozatbeállítás lehetséges.

FIGYELEM! 
 
A gépet fej mellett működtetni tilos!
Nagyobb légterekhez több készülék használata ajánlott!

 

Használatának első 5 hetében naponta min 16 órát üzemeltessük annak érdekében, hogy előnyös hatásai stabilizálódjanak.

Tudta, hogy korunkban percenként közel 16-szor szívja be az ipari szennyeződéseket, a pollent, a kipufogók gázait, vagy mások cigarettafüstjét – főleg, ha sűrűn szellőztet? Az orvosi rendelők, óvodák, iskolák, irodák tisztának vélt, légkondicionált levegőjéből is sok baktériumot, vírust szívhat be.

Kapcsolodó termék(ek)

Elektromos deódorizáló
Cornwall Electronics

Elektromos deódorizáló

Elektromos légfrissítő és deódorizáló, ózon gener..

19 990 Ft 22 050 Ft