Üdvözlünk, Lépj be a fiókodba vagy regisztrálj.

Bio-Kill 200ml

  • Cikkszám: Jesmond Svájc
  • 1 150 Ft


Bio Kill  rovarirtó permet  200ml

 

Felhasználható a következő kártevők ellen :

Hangya, tripsz, takácsatka, aknázólégy, bolha, csótány, ágyi poloska, poloska, ruhamoly, molylepke, valamint egyéb rejtett életmódú rovarok ellen zárt térben. Késleltetett hatású - lehetővé teszi, hogy az irtószer a búvóhelyre is bekerüljön a rovar testéről (pl. hangyaboly).

Késleltetett hatású, biológiailag lebomlik, szagtalan, nem hagy foltot, hatása hosszantartó.

Alkalmazás :

A készítményt felhasználás előtt alaposan fel kell rázni. A szórófej végét fordítsuk el és a kezelendő felülettől 30 cm távolságból a szórópisztollyal a rovarok búvó és tartózkodási helyére célzottan juttassuk ki a permetet, úgy, hogy az egyenletesen kissé nedves legyen. Rejtett életmódú rovarok irtásakor a padló- és ajtóréseket, falrepedéseket, a szeméttároló, mosogató, mosdókagyló, fürdőkád és WC környékét kezeljük. Ruhamoly irtásakor a szekrény és a fiók belső felületére juttassuk a szert.

Adagolás :

A permet a felületeken nyomot nem hagy, és a rovarok azzal érintkezve négy héten keresztül elpusztulnak. Amennyiben továbbra is észleljük a rovarok előfordulását, úgy ismételjük meg a kezelést.

Felhasználás kedvtelésből tartott állatok védelmére: Környezetüket és fekvőhelyüket permetezzük be a készítménnyel. A készítményt ne permetezzük közvetlenül az állat testére. Bolhásság ellen 4 hetenként, kullancsfertőzés és rühesség ellen 7-10 naponként ismételjük meg alkalmazását. A szórófejet a kezelendő felülettől kb. 30 cm távolságra tartsuk.

 

A BioKill szabadforgalmú irtószernek minősül.

Fagyra érzékeny !

Ellenjavallat : A készítmény halakra, hidegvérűekre, méhekre veszélyes.