Üdvözlünk, Lépj be a fiókodba vagy regisztrálj.

A bőség kertje

  • 5 750 Ft


A bőség kertje saját kertből frissen -  Konyhakert ásás, kapálás és vegyszer nélkül!  

Krumpach Erzsébet gondozásában

A bőség kertje című könyvemben átadom mindazt a tudást, amely segítségével bárki megtanulhatja, hogyan lehet időkímélően és vegyszerek nélkül termelni.

 

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az emberek az egészséges táplálkozásra így egyre fontosabbá válik az egészséges, vegyszermentes zöldségek, gyümölcsök fogyasztása. Ezeket a kiskertekben, az előkertekben vagy a díszkertekben is megtermelhetjük, ráadásul akár ásás, kapálás nélkül. 

A bőség kertje modell a természet mintájára a biokertészet alapelveinek követésével valósult meg. Az erdő példáján keresztül könnyen megérthetjük, hogy milyen egyszerű a kertészkedés, ha a természetet követjük és az is nyilvánvalóvá válik, hogy miért ne használjunk vegyszereket.

A könyv nyelvezetében egyszerű, könnyen, hónapról-hónapra követhető hasznos útmutatókkal teli mondanivalóját a kertészkedésben járatlan emberek is könnyen elsajátíthatják. 

A modell alkalmas kis helyen néhány zöldségféle megtermelésére, de alternatívát kínál nagyobb kertekben a család teljes zöldségskálájának a megtermelésére, akár önellátásra is. 

Kevés időbefektetéssel, hobbiból megvalósítható ötleteket tartalmaz, pénztárcakímélő és kellemessé varázsolják a kertben töltött időt.

Címkék: bőség, kertje, könyvek, , magazinok, krumpach, erzsébet magyar, termék kertész