Üdvözlünk, Lépj be a fiókodba vagy regisztrálj.

Hesi Hydro Growth 1L

  • Gyártó: HESI
  • Cikkszám: Hesi Hydro Growth 1L
  • 3 500 Ft


Lehetséges választások

Mennyiség

Hesi Hydro Growth 1 L

 
A HYDRO műtrágyák közvetlenül és a helyes koncentrációban biztosítják az öntözővízben az összes szükséges tápanyagot, így a gyökerek azonnal és megfelelő mértékben fel tudják szívni a tápanyagokat.
 
A Hesi HYDRO Growth olyan komplex megkötő anyagokat tartalmaz, melyek a nyomelemeket stabilan tartják és növelik azok tűrését a tápanyag-összetevőkkel szemben. Ennek eredményeképpen addig stabilak maradnak, amíg a növények felszívják őket. Továbbá, ezek a komplex-megkötő anyagok a nyomelemeket a pH-értéktől függetlenné teszi, így azok megmaradnak minden pH-szint mellett.
 
Gazdag vitaminokban és más élettani szempontokból nélkülözhetetlen anyagban, melyek hozzájárulnak a növények ápolásához és elősegítik növekedésüket, virágzásukat, viszont emellett támogatják a közegben a mikroorganizmusok fejlődését.
 
Arányosan több nitrogén-összetevőt tartalmaz, mint a HYDRO Bloom, mert a növekedési fázisban a növények sokkal több nitrogént használnak fel az új növényi részek fejlesztéséhez. A vitális összetevők teljes mértékben megfelelőek a növekedési szakaszhoz.
 
Garantált szerves anyag tartalom: Nitrogén (N): 23%; Foszfor (P2O5): 24%; Kálium (K2O): 29%;
 
Tartalmaz továbbá: magnézium, kalcium, szulfát, vas, mangán, cink, réz, bór, molibdén, kobalt, B1, B2, B6, B12 vitamint, növényi cukrokat és aminosavakat.
 
Alkalmazás: Teljes növekedési periódus alatt, öntözővízhez keverve használható hydro-s kultúrában.
 
Adagolás: 5 ml / liter víz.
 
 
Tárolása sötét, hűvös helyen, gyermekek elől gondosan elzárva!
 
Használat előtt felrázandó! Ügyeljen arra, hogy szembe ne kerüljön!
 
Használat után alaposan mosson kezet!