Üdvözlünk, Lépj be a fiókodba vagy regisztrálj.

Guerilla Box

  • Gyártó: Biotabs
  • Cikkszám: Gerrilla Box
  • 9 450 Ft


Guerilla Box

A legtöbbet hozza ki a növényeiből mindezt a természetes módon. A Guerilla tabs és Juice kombinációjával pezsgő talajkulturát teremthet. A Guerilla Box használható beltéri és kültéri növénytermesztéshez is.

Csomag tartalma:

  • Guerilla tabs 20 db
  • Guerilla Juice 500 ml

Egy Guerilla Box öt palánta táplálására elég fülletlenül attól, hogy beltéri vagy kültéri növénytermesztésről beszélünk.

Guerilla tabs egy lassú felszívódású szerves trágya tabletta, amely javítja a mikrobiológiai aktivitást a talajban ezzel megteremtve az optimális feltételeket, hogy a növények nagyra nőjenek és egészségesek legyenek.

A tabletták egyenként 10 grammosak. NPK 10-8-8. Öntözé esetén használjon 4 tablettát 10 liter vízben feloldva. A tablettát használhajta úgy is hogy a talajba helyezi. Ebben az esetben 4 tabletta ajánlott palántánként. A tablettákat 5 cm mélyen helyezze el a földbe a növény közelében. 

Guerilla Juice egy folyékony szerves trágya amely optimalizája a növekedést és serkenit a talajéletet. Így kaphat egészséges növényeket és nagyobb gyümölcsöket/virágokat NPK 3-2-6. 3 ml Guerilla Jucie ajánlott 1 liter vízhez. Öntözze ezzel az keverékkel a növényeket a 4. héttől kezdve minden héten egyszer. Két héttel a betakarítás előtt már csak vízzel öntözze növényeit!