Üdvözlünk, Lépj be a fiókodba vagy regisztrálj.
  • Greenman Coat Care Kutya szőrzetápoló 200ml

Greenman Coat Care Kutya szőrzetápoló 200ml

  • Gyártó: Greenman
  • Cikkszám: Greenman-kutyaszor-apolo
  • 2 250 Ft


Greenman Coat Care Kutya szőrzetápoló 200ml

Kutya szőrzet és bőr kezelésére, kellemetlen szagok csökkentésére. Természetes összetevőkből - nem toxikus – biológiailag lebomló oldat.

A Greenman Coat Care Kutya Szőrzetápoló egy természetes összetevőkből álló, biztonságos koncentrátum, amely segíti az egészséges mikrobiológiai egyensúly fenntartását a kutya szőrzetén, bőrén. Probiotikus, jótékony hatású mikroorganizmusok millióit tartalmazza, segítségükkel védekezhetünk a kórokozók felszaporodása ellen is. Megszünteti a kellemetlen szagokat, tisztán tartja a bőrt és a szőrzetet. Segíti a sérülések, zúzódások gyógyulását, a fertőzések elkerülését és megszüntetését, levendulavirág kivonatának köszönhetően nyugtatja is a bőrt.

 

  • Alkalmazás: naponta vagy szükség szerint naponta többször permetezze a kutya bőrére, szőrzetére és hagyja rajta megszáradni. Belekeverhető a kutya fürdető vízébe vagy a kutyasamponba is.

Kedvenceink és környezetük ápolása nemcsak a lakásban tartott kisállatoknál jelent komoly kihívást, hanem a ház körül, kertben lakó állatainknál is. Lehetőleg vegyszermentes környezetet biztosítva számukra, de eközben küzdelmet folytatva a szagokkal, patogénekkel, nem kis feladat. Még a leglelkiismeretesebben tisztán tartott állatok esetén sem tudjuk 100%-ban elkerülni fekvőhely, ürítési hely, terráriumban, kalitkában, ketrecben tartott kisállatok esetén a használt alom kellemetlen szagát és az esetleges fertőzések megjelenését. Aki állatot tart és különösen kisállatot, ami azzal jár, hogy a természetes mozgásterétől eltérően az állat az életét egy viszonylag kis helyen éli le, komoly figyelmet kell fordítania állata higiéniájára és vitalitására, hiszen természetes körülmények között az állat megkeresi a neki megfelelő élőhelyet, de hobbiállatként tartva ezt a gazdájának kell biztosítania. Ez komoly feladat, de egyben kötelesség is!

Az SCD Probiotikus mikroorganizmusokat tartalmazó ápoló termékek kiváló minőségű, káros vegyi anyagoktól mentes, tiszta és természetes natúrtermékek, amelyek kedvenceink higiéniás igényeihez igazodva lettek kifejlesztve.

 

Címkék: greenman, coat, care, kutya, szőrzetápoló, 200ml, Állattartás