Barion Pixel
Üdvözlünk, Lépj be a fiókodba vagy regisztrálj.
  • Greenman ProKlean Bútorápoló 500ml

Greenman ProKlean Bútorápoló 500ml

  • Gyártó: Greenman
  • Cikkszám: Greenman-butorapolo
  • 1 450 Ft


Greenman ProKlean Bútorápoló 500ml

Probiotikus bútorápoló tisztítószer. Hatékony tisztítás a probiotikumok erejével, levendula illatban.

Használati útmutató:
Lakásban lévő és kerti bútorok, ajtók, kilincsek ápolására is megfelelő. Permetezze közvetlenül a bútor/ajtó/kilincs felületére (fa, bútorlap, műanyag, fém) majd szükség szerint egy kis várakozási időt követően törölje le egy száraz, puha törlőkendővel. Ha szükséges, ismételje meg!

Azoknak szánjuk ezt a terméket, akik a szobák berendezési tárgyainak tisztaságát inkább bízzák egy nagy gonddal kifejlesztett vegyszermentes, mégis tökéletesen tisztító és fertőtlenítő termékre, mint a szervezetünket terhelő vegyszerekre, egészségtelen és drága szintetikus tisztítószerekre.

A Greenman bútorápoló vegyszermentes, természetes, környezet- és emberbarát, amelynek elnyújtott hatása rendszeres alkalmazás esetén garantált.

Mikrobiológiai úton tisztít: olyan baktériumtörzsek képezik a termék alapját, amelyek elbontják a számunkra felesleges szennyeződéseket, ugyanakkor a környezetünkben természetes módon zajló bomlási folyamatokat olyan irányba viszik el, hogy azok nem termelnek kellemetlen illatú gázokat. Tisztító hatásuk igen széleskörű, a legváltozatosabb szennyeződések eltávolítására alkalmasak.

A termék elnyújtott tisztító hatása annak köszönhető, hogy rendszeres és sokoldalú használata során a lakásban/házban kiváló mikrokörnyezetet alakít ki, amelyben a hasznos baktériumok harmóniában élnek és természetes módon akadályozzák meg káros baktériumok betolakodását és elszaporodását.

Ilyen módon a bútorápoló spray kiválóan tisztít fa, bútorlap, műanyag, fém felületeket, azaz bútorokat, de ajtófelületet, kilincset is. Kerti bútorok szennyeződéseinek eltávolításra is kiválóan alkalmas.

A tisztítóhatás mellett ápolja is a különféle felületeket, hiszen a mikrobiológiai összetevők fényessé és por-, valamint víztaszítóvá is teszik a felületeket. Korróziógátló hatása is ismert: annak ellenére, hogy nagy hatású tisztítószerekről van szó, a benne rejlő antioxidánsok védik is a tisztított felületeket.

Alkalmazza rendszeresen „nagy forgalmú” és gyakran megérintett felületeken, hiszen erőteljes hatása hosszú távon is fennmarad!


Fontos:
A Greenman ProKlean termékcsalád biztonságos családja, hobbi állatai és növényei számára!

A készítmény élő és aktív mikróbákat tartalmaz, így üledék képződhet benne, ami egy természetes folyamat eredménye, a hatékonyságra nincs befolyással.

A Probiotikumok ereje:
A szabadalmaztatott Greenman Probiotikumok milliói találhatóak meg a Greenman ProKlean termékcsalád tagjaiban, amelyek hatékonyak a különféle szennyeződésekkel szemben.

A Greenman ProKlean Bútorápoló természetes összetevőkkel, vegyszermentesen nagy hatékonysággal tisztít és hoz létre egészséges környezetet Ön és Családja számára a lakásban és a kertben.

Tárolása:
Szobahőmérsékleten, tűző naptól és fagytól mentes helyen.
Biológiailag teljesen lebomló!

Összetevők:
Víz, Greenman Probiotikus törzskultúrák, gyümölcs kivonat, természetes illóolaj keverék, természetes zsíroldó, kőzetliszt, tengeri só.

Címkék: greenman, proklean, bútorápoló, 500ml