Barion Pixel
Üdvözlünk, Lépj be a fiókodba vagy regisztrálj.

Greenman ProKlean Ablak és tükörtisztító 500ml

  • Gyártó: Greenman
  • Cikkszám: Greenman Kft.
  • 1 150 Ft


Greenman ProKlean Ablak és tükörtisztító 500 ml

 

Biológiai takarítás! Szeretné otthonát vegyszermentesen, környezetbarát módon tisztán tartani?

Greenman ProKlean: hatékony tisztítás a probiotikumok erejével. Természetes, egészségre ártalmatlan készítmény, mely biztonságos az Ön és családja számára. A szabadalmaztatott SCD Probiotikumok milliói találhatóak meg a Greenman ProKlean termékcsalád tagjaiban, amelyek hatékonyak a különféle szennyeződésekkel szemben. A Greenman ProKlean Ablak és Tükörtisztító természetes összetevőkkel, vegyszermentes hatékonysággal tisztít és hoz létre egészséges környezetet Ön és Családja számára az egész lakásban.

  • Használati útmutató: hígítsa fel 1:10 arányban vízzel és permetezze az ablaküvegre vagy tükörre. Rövid várakozási időt követően törölje le egy száraz, puha törlőkendővel. Szükség szerint ismételje meg!
  • Fontos: a Greenman ProKlean termékcsalád biztonságos családja, hobbi állatai és növényei számára! A készítmény élő és aktív mikróbákat tartalmaz, így lerakódás képződhet benne, ami egy természetes folyamat eredménye, a hatékonyságra nincs befolyással.

 

Az SCD EM-technológia segítségével kifejlesztett termék használatával lehetőségünk nyílik otthonunkat környezetbarát módon, vegyszermentesen tisztán tartani.

A drogériák és szupermarketek polcai roskadoznak a különböző, erősebbnél erősebb tisztítószerektől. Mind azt ígérik, hogy a másiknál tisztábbra takaríthatjuk vele otthonunkat, de egyik sem részletezi, hogy az összetevők között felsorolt vegyi anyagok milyen hatással lehetnek ránk, családunkra és környezetünkre nézve. Számos erősebb vegyszer bőrünkkel érintkezve, vagy akár belélegezve allergiás reakciókat is kiválthat. Napjainkban a legtöbb háztartásban a reklámok befolyása alatt, a tisztaság fogalmát a különféle tömény tisztító- és fertőtlenítőszerek minél nagyobb arányú használatával társítják. Nagyon gyakran a szükségesnél jóval nagyobb mennyiségű vegyszert használnak a ragyogó tisztaság reményében, azonban teljesen feleslegesen, sőt ezáltal még nagyobb teherrel sújtva saját magunk és környezetünk egészségét.

A takarítás valójában egyszerű művelet: a lakás különböző felületein megtapadt szennyeződést valamilyen módszerrel el kell távolítani. Úgy válasszunk tisztítószert, hogy a lehetô legkevesebb szintetikus, vegyi anyagot, adalékanyagot tartalmazza! Az olyan terméket részesítsük előnyben amely biológiailag teljesen lebomló összetevőkből áll. A döntés a miénk: tovább károsítjuk-e különféle allergén, vegyi anyagokkal családunk környezetét vagy tudatos vásárlóként olyan tisztítószert választunk, amely ugyanazt a hatékonyságot környezetbarát módon képes kifejteni.