Barion Pixel
Üdvözlünk, Lépj be a fiókodba vagy regisztrálj.
  • Greenman Clean Soft 1L

Greenman Clean Soft 1L

  • Gyártó: Greenman
  • Cikkszám: Greenman-Clean-Soft
  • 5 950 Ft


Greenman Clean Soft 1L

A Greenman Clean egy univerzális tisztítószer, melynek használatával egyedülálló, környezetbarát módon tarthatjuk tisztán otthonunkat. Teljsen vegyszermentes, 100 %-osan természetes anyagokat tartalmazó tisztítószer.

A Greenman Clean, vegyszermentes tisztítószer az SCD probiotikus technológia által természetes fermentációval kifejlesztett folyékony probiotikus tisztító koncentrátum, narancshéj kivonattal. Eltávolítja a zsírt és a különféle szennyeződéseket a legtöbb felületről. A Greenman vegyszermentes tisztítószer nagyon hatékonyan tisztít és fényesít. Csökkenti a lerakódásokat és a kellemetlen szagokat a vízelvezető hálózatban. Bőr- és környezetbarát termék. A narancs illóolaj oldó-ereje egyesül a mikroorganizmusok tisztítóerejével. A Greenman vegyszermentes tisztítószer biológiailag teljesen lebomló összetevőkből áll.

Alkalmazás és adagolás:

  • Hígítva ajánlatos használni, ennek aránya a szennyeződés fajtájától és mennyiségétől változhat. Általános ajánlás 5 ml 5 liter vízhez keverve felmosáshoz, vagy kézi permetezőbe felülettisztításhoz. A hígított adagot 3 napon belül célszerű felhasználni.
  • Hűvös, sötét helyen tárolandó (8-18°C-on). Nem emberi vagy állati fogyasztásra! Nyálkahártyára és szembe ne kerüljön. Gyermekektől és házi állatoktól elzárva tartandó.


Az SCD EM-technológia segítségével kifejlesztett termék használatával lehetőségünk nyílik otthonunkat környezetbarát módon, vegyszermentesen tisztán tartani.

A drogériák és szupermarketek polcai roskadoznak a különböző, erősebbnél erősebb tisztítószerektől. Mind azt ígérik, hogy a másiknál tisztábbra takaríthatjuk vele otthonunkat, de egyik sem részletezi, hogy az összetevők között felsorolt vegyi anyagok milyen hatással lehetnek ránk, családunkra és környezetünkre nézve. Számos erősebb vegyszer bőrünkkel érintkezve, vagy akár belélegezve allergiás reakciókat is kiválthat. Napjainkban a legtöbb háztartásban a reklámok befolyása alatt, a tisztaság fogalmát a különféle tömény tisztító- és fertőtlenítőszerek minél nagyobb arányú használatával társítják. Nagyon gyakran a szükségesnél jóval nagyobb mennyiségű vegyszert használnak a ragyogó tisztaság reményében, azonban teljesen feleslegesen, sőt ezáltal még nagyobb teherrel sújtva saját magunk és környezetünk egészségét.


A takarítás valójában egyszerű művelet: a lakás különböző felületein megtapadt szennyeződést valamilyen módszerrel el kell távolítani. Úgy válasszunk tisztítószert, hogy a lehetô legkevesebb szintetikus, vegyi anyagot, adalékanyagot tartalmazza! Az olyan terméket részesítsük előnyben amely biológiailag teljesen lebomló összetevőkből áll. A döntés a miénk: tovább károsítjuk-e különféle allergén, vegyi anyagokkal családunk környezetét vagy tudatos vásárlóként olyan tisztítószert választunk, amely ugyanazt a hatékonyságot környezetbarát módon képes kifejteni.
 

Címkék: greenman, clean, soft