Üdvözlünk, Lépj be a fiókodba vagy regisztrálj.

Figyelmeztetések kora-Szőke Lajos

  • Cikkszám: Figyelmeztetések-kora-Szőke-Lajos
  • 1 500 Ft


Figyelmeztetések kora-Szőke Lajos (dedikált könyv)

Tizennyolc évvel az elhangzása után ismét elérhető Szőke Lajos Figyelmeztetések kora című egész napos tanfolyami előadásának rövidített jegyzete, melynek üzenete máig aktuális.

Csak ebben a kis országban is ingókövek sokasága, míg szerete a nagyvilágban százezrei találhatóak. Zaklatott korunk történései igen alkalmasak arra, hogy hosszú ezer évek után végre megfejtsük az előttünk élt, s elbukott emberi faj üzenetét: jobban oda kellene figyelnünk az élet törékenységére.

Földi létezésünk forgatókönyvének lényege az állandó változás, míg az ember vágyálma a stabilitásra való folytonos törekvés halált jelent.

Az évezredek óta labilis állapotban lévő ingókövek nekünk szóló, számunkra kódolt emberi alkotások, melyek azt hivatottak értésünkre adni, hogy nem uralnunk, hanem tisztelnünk és megbecsülnünk kellene a Teremtés csodáját, élő bolygónk számunkra berendezett természetsségét, amellyel tudatlanságunkban eleddig nem élni, hanem visszaélni próbáltunk.

Az ingókövek valamennyi feltárt helyszínen kiemelkedő fontosságú föld-idegáramok csomópontjaiban, templomi jelentőségű energiacsatornák középpontjaiban vannak elhelyezve, amelyekről az akadémikus tudomány mit sem tud. Ezeket nem az evolúciós történések vak ereje helyezte instabil állapotba. Alkotói, rég eltűnt korokból jelezni próbálták nekünk, hogy nem urai, hanem sérülékeny részei vagyunk egy csodálatos, globális Rendnek, amely valamennyi pusztíó törekvésünk ellenére még mindig körül ölel bennünket. S nagy-nagy felelősségünk, hogy mi, a harmadik évezred első emberi generációi vagyunk azok, akik az emberi történelmünk során első ízben, végre globális léptékben is megfejteni és érteni lennénk képesek az élet csodájának valós értelmét, amellyel esélyt és lehetőséget kaptunk arra, hogy az elme uralkodhassék az anyag felett, s a lélek uralkodhassék a test felett.

Címkék: figyelmeztetések, kora-szőke, lajos, könyvek, , magazinok ezoterikus