Barion Pixel
Üdvözlünk, Lépj be a fiókodba vagy regisztrálj.

Emóció 7.84 1L

  • 7 300 Ft


Lehetséges választások

Mennyiség

Emóció 7.84 étrend kiegészítő ital 1L 

Szállítási díj Posta Pontra: 950 Ft

Szállítási idő: 1 munka nap

Harmoniában az Ember a Természettel!

Élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrend kiegészítő ital.

Effektív mikroorganizmusok az ember és természet közös szolgálatára. Úgy válogatták össze a fotoszintetizáló és tejsavbaktériumok élesztök asztalközösségét, hogy azok a természettel együtt élő élőlények, beleértve az emberek immunitását is erősítsék, bélflóráját helyreállítsák. Az erjedés során keletkező  biológiailag aktív anyagok anyagcserére gyakorolt kedvező hatásuk révén hozzájárulnak a jó közérzet fenntartásához. Az Emóció 7.84 esszenciális savakban igen gazdag, melyek a fermentáció során képződnek. Ez azért hasznos, mert a fémionokkal olyan kötésben állnak, melyek könnyen felszívódó formájuk miatt, biztosítják a mikro –, mezo - és makro elemeket a szervezet számára, illetve fokozzák a szervezet természetes védekező mechanizmusainak hatékonyságát.   

Emóció 7.84 élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrend-kiegészítő ital flavonoiddal vagy gyógynövényekkel Többféle jótékony hatású baktériumot (például Lactobacillus plantarum, Propionibacterium freudenreichii, Lactococcus lactis, Saccharomyces cerevisiae), flavonoidot (meggy, kékszőlő, fekete ribizli sűrítmény), antioxidánsokat,/ vagy gyógynövényeket ( kamilla, rozmaring, zsálya), vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket tartalmaz. Ezen összetételénél fogva rejlik     benne az az erő, mely képes lassítani szervezetünkben az aktivált oxigén által beindított láncreakciókat.

„Az emberi test legfőbb károsítója az aktív lekötetlen oxigén. Habár egyrészről az aktivált oxigén elpusztítja a testbe behatolt kórokozókat, így tehát elengedhetetlen az ember számára, másrészről, ha túl sok keletkezik belőle, nagy kárt okoz a sejtekben és a génekben. A szabad gyökű oxigén által előidézett oxidáció jelenti a testben az öregedést és a betegségek keletkezését. A növény leveleiben, a gyümölcsökben található flavonoidok csoportjához számos vegyület tartozik. Többek között a zöldség,   a gyümölcs, a mezei növények és a gyógynövények tartalmazzák ezeket és az a kémiai funkciójuk, hogy lekössék az aktivált oxigént, elősegítsenek különböző enzimtevékenységeket vagy gátolják azokat. Megkötik az aktivált oxigént, maguk ártalmatlan erőteljes antioxidánsok, melyek a semleges zsírok és a koleszterin lerakódását akadályozzák meg, a testet megvédik az erek és hajszálerek oxidatív károsodásaitól és az is ismert, hogy elősegíti a szív és agyi erek egészséges működésének fenntartását. Az immunitás azt a képességet jelenti, hogy a testbe kívülről behatoló anyagokat megtámadja, elhárítsa és adott esetben megsemmisítse. Ezt a képességet antioxidációs erőnek is tekinthetjük.

A kiváló antioxidáns szedése az immunerők erősítésével jár együtt.” Shigeru Tanaka – Egészségesen és életerősen antioxidánsokkal Az erjedés során keletkező biológiailag aktív anyagok anyagcserére gyakorolt kedvező hatásuk révén hozzájárulnak a jó közérzet fenntartásához.

Az Emóció készítmények (natúr, gyógynövény kivonatos és az antioxidánsokkal dúsított (gyümölcslé sűrítmények: feketeribizli, meggy és kékszőlő héjkivonat sűrítmény) összetevőik által javítják a bélflóra mikrobiális állapotát. A gyógynövényekkel készített Emóció a káros mikroorganizmusokat gyéríti, és élőflórájával erősíti a hasznosakat. Az antioxidánsokkal erősített változat segíti az immunrendszer helyreállítását, erősítését megnövelt antioxidáns hatásával.

Felhasználási útmutató:

  • Ajánlott napi bevitel: 1-2  alkalommal, 20-30 ml, mely fogyasztható koncentrátum formájában, vagy 2 dl folyadékkal hígítva.
  • Ne lépje túl a napi ajánlott mennyiséget!
  • A készítményben előforduló esetleges üledékképződés és szálasodás természetes folyamat.
  • Az íz, illat aroma változhat, ez a folyamatos élettevékenységre utaló tulajdonság.
  • Az Emóció 7.84-nek semmilyen káros mellék- és utóhatása nem ismert.  
  • Az étrend-kiegészítő  nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
  • A változatos, mesterséges anyagoktól mentes étrend mellett nagyon fontos az egészséges életmód  és a belső harmónia megteremtése.

 

Össszetétel: cukornádmelasz, fekete ribizli, meggy és kékszőlő héj kivonat sűrítménye, tejsavbaktériumok (Lactobacillus plantarum, Propionibacterium, Fraudemreichii, Lactococcus lactis), élesztőgombák (saccharonyces cerevisiae, Mucor hiemalis, Clostridium pasteurianum).

Tárolási körülmények :  eredeti zárt csomagolásban, +5C° feletti hőmérsékletű fedett, sötét helyen.

OÉTI ENG.: 6307/2009

Csíraszám: 30 ml-ben 3×105  élő mikróba

Ajánlott adagolás: napi 1-2 alkalommal 30 ml – önállóan vagy 2 dl folyadékkal fogyasztható.

TAK érték: 55,6

 

Az élőflórás fermentátumok emberi szervezetre gyakorolt pozitív hatása:

Az élő szervezetek szoros szimbiózisban élnek a Földön. A magasabb rendű élőlények az alacsonyabb rendűekre támaszkodva tudják fenntartani optimális életvitelüket. A természet a felépítési és lebontási folyamatokban aktívan használja fel a mikrobákat, vagyis a baktériumokat, penészeket, élesztőgombákat. (A vírusok általában nem mindig pozitív hatásúak ebben a körfolyamatban.) Ehhez természetesen szervesen kapcsolódnak a biológiai folyamatok katalizátorai, az enzimek, melyek nélkül a felépítési és lebontási (pl. az emésztési) folyamatok nem mennének normális úton végbe. Az enzimek és természetesen a mikrobák működéséhez megfelelő összetételű és arányú makro- és mikroelemekre van szükség. Ezért fontos a táplálékkal, folyadékkal bevitt fémionok minősége és mennyisége. A baktériumok közül meg kell különböztetni a patogéneket, melyek termékeikkel mérgező hatásúak a magasabb rendű élőlényekre. A nem patogének viszont szervesen hozzátartoznak táplálékainkhoz, a belső mikroflóránk normál működéséhez, nélkülük megbomlik a szervezet normál működése, hiánybetegségek, maradandó elváltozások léphetnek fel.
Mivel az immunanyagok kb. 70 %-át a bélflóra termeli, ennek károsodása súlyosan veszélyezteti immunrendszerünk normális működését. Amennyiben a bélflóra megsérül, pre-, vagy probiotikus tejsavbaktériumokkal állíthatjuk helyre a normál működését.
Az emberi szervezet emésztési rendszere jól felépített, alkalmas a növényi és az állati eredetű táplálékok tökéletes feldolgozására, hasznosítására. Évezredek óta fogyasztották a nyers-, vagy hőkezelt élelmiszerek mellett a fermentációval – különböző erjesztési módszerekkel előállított termékeket a Föld minden táján (savanyított termékek, alkoholos italok, stb.). Ezen folyamatok prebiotikumként segítették és erősítették (különösen járványok idején- savanyú káposzta magas C-vitamin tartalma) az ellenálló képességet. Ha azonban, - különösen az adalék és állományjavító anyagokat alkalmazó, mai élelmiszeripar esetén, - napjainkban, olyan táplálék jut az emésztési rendszerbe, amelyet a „védelmi rendszer” nem ismer fel, akkor un. hibás immunreakció léphet fel, mely komoly emésztőrendszeri gyulladásokat eredményezhet, mint például a Crohn-betegség.
A mai élelmiszerek sok állományjavítót, mesterségesen előállított adalékanyagot tartalmaznak, melyek kiválthatják a fent említett emésztési gondokat.
Az egészségünk megőrzése, a szervezet normál működésének elősegítése érdekében ma feltétlenül fontos a bélrendszer mikroflórájának megőrzése, védelme, vagy szükség esetén pótlása. Ehhez elsősorban a természetes fermentátumok élő mikroflórájával juthatunk el. A bifido-baktériumok, a különböző tejsavbaktériumok és élesztők segíthetnek a bélflóra helyreállításában, illetve az általuk előállított fementátumok szerves anyagainak és mikro-, makroelemeinek segítségével javíthatjuk a bélflóra helyes működését, regenerálódását.Az erjedés (fermentáció) során keletkező biológiailag aktív anyagok, antioxidáns tulajdonságúak. Az antioxidánsok elősegítik a sejtek szabad gyökök elleni védelmét, ezzel egészségünk megőrzését. Az anyagcserére gyakorolt kedvező hatásuk révén hozzájárulnak a jó közérzet és az immunrendszer fenntartásához.
Az EMÓCIÓ készítése során kevert kultúrával dolgoznak, ahol a hasznos tejsavbaktériumok mellett a Saccharomyces cerevisiae élesztő is segíti a fermentációt, s az erjedés során képződő köztes termékek az emberi szervezet számára fontos alapkövekként, közvetlenül hasznosítható alapanyagokként szolgálnak a működéséhez. Az EMÓCIÓ készítményeket e feladatok megoldásában, prebiotikumként kívánják biztosítani a fogyasztónak a szervezet természetes egyensúlyának megteremtése érdekében. A legfontosabb feladat megelőzni a bajt, s sokkal nehezebb utólag kezelni. Céljuk a nádcukor melasz és a természetes mikroflóra kombinációval előállított termékeikkel elősegíteni az emésztési rendszer egyensúlyának megteremtését, az immunrendszer helyreállítását, vagy erősítését. Termékeik előállításával céljuk az volt, hogy az Emóció rendszeres fogyasztásával a bélflóra hasznos tejsavbaktérium, hasznos mikrobiális-készletét erősítsék. Az Emóció összetétele biztosítja, hogy ezen mikroflóra hasznosítható mennyiségben jut el rendeltetési helyére, a bél megfelelő szakaszába, s ott kifejtheti előnyös hatását. Ezen kívül természetes szerves sav-, cukor- és mikro-makroelem összetételével elősegíti a szervezet normál működéséhez szükséges anyagok bevitelét, pótlását.

Az Emóció 7.84 étrend-kiegészítő termékben a cukrok bontása során széndioxid is keletkezik, amely egy természetes folyamat. A környezeti tényezők változására, a nagy hőmérséklet-ingadozás hatására a termékben ezek a lebontási folyamatok gyorsabban zajlanak le és nagyobb mennyiségű széndioxid keletkezik.

A dúsabb szén-dioxid nehezíti a termék kibontását, esetenként kifuthat az ital.

A leírtak a termék minőségét semmilyen mértékben nem befolyásolják!

Címkék: emóció, 7.84, Étrendkiegészítők Étrend-kiegészítők