Üdvözlünk, Lépj be a fiókodba vagy regisztrálj.
  • de Buyer Mineral B omlett vas serpenyő 24cm

de Buyer Mineral B omlett vas serpenyő 24cm

  • Gyártó: de Buyer
  • Cikkszám: mineral b omlett vas serpenyo
  • 12 950 Ft


de Buyer Mineral B omlett vas serpenyő 24cm

Szeretne egy igazán megbízható, 100% természetes anyagból készült serpenyőt? Ne habozzon! Vásárolja meg a de Buyer termékeit, és főzzön úgy mint őseink!

Profi szakácsok, hobbi szakácsok, éttermekben, otthon, minden használatban megállja a helyét!

Gömbölyített peremű, klasszikus omlett serpenyő , ECO, BIO, 100% természetes ásványi anyagból, méhviasz védelemmel az első kiégetésig. Profiknak vagy otthonra, minden főző hőforráshoz, beleértve az indukciót! Szegecselt, ergonómikus nyél, 2.5-3 mm anyagvastagsággal. Kimondottan grillezéshez ajánljuk, a maga hő nem tesz benne kárt!

de Buyer Mineral B sorozata jó minőségű, tiszta vasból gyártott. 

A Mineral B serpenyők a gyártó prémium termékei. Gondosan festett, ergonómikus nyél, de Buyer logóval, és darazsat ábrázoló kis betéttel, a méhviasz védelemre vonatkozóan, illetve logóval a serpenyő közepében is. Nem deformálódik, masszív, erős. Szegecselt nyele örökös illesztést biztosít. Formája lehetővé teszi az sztékek, húsok csíkosra sütését, könnyen hozzáférhetünk spatulánkkal, fordító lapátunkkal a húshoz. Évtizedekre szóló termék, a szabályok betartásával. Természetes anyagból készült!

Adatok:

  • anyaga: 100% ásványi vas 
  • természetes anyag
  • anyagvastagság: 2.5 mm 
  • méhviasz védelem a korrózió ellen az első használatig
  • életre szóló termék megfelelő gondoskodással
  • ergonómikus nyél, hüvelykujjas támasztás kialakítással
  • logó a serpenyő közepében
  • felakasztható
  • karc és kopásálló
  • ECO, BIO
  • minden főzőfelületre ajánlott
  • természetes tapadásmentesség a kiégetést követően
  • szegecselt nyél
  • származási hely: Franciaország
  • garancia: életre szóló

Hogyan kell használni egy igazi vas serpenyőt?

  • a vas edényt, miután megvásároltuk, ki kell égetni, erről itt láthatnak egy videót: 
  • MINDIG FOKOZATOSAN MELEGÍTSÜK FEL A SERPENYŐT, NE HIRTELEN!
  • minden esetben akkor tegyük az ételt a serpenyőbe, ha az átforrósodott (ezt érezzük az illatáról, vagy a kezünket főlé téve)
  • ekkor redukálhatjuk a hőforrást
  • ne hevítsük túl a vas edényt, mert a vas kiváló hővezető, és gyorsan át tud forrósodni
  • az értelmetlen túlhevítéstől a vas edény deformálódhat
  • az első pár használat során – amíg a tapadásmentes bevonatunk még gyerekcipőben jár –  előfodulhat, hogy szakaszosan alá kell nyúlni az ételnek sülés közben egy megfelelő spatulával, amit megtehetünk az étel sérülése nélkül is jó célszerszámmal (pl. egy fasírozottat, ami lapon sül nem 5 l olajban, vastag fa, fordító kanállal biztosan széttörünk, ha kicsit odasül – nem odaég – és fel akarjuk emelni, de egy hajszálvékony penge spatula segítségével könnyedén alányúlhatunk és fordíthatjuk…)
  • a tapadásmentesség kialakulásával semmivel nem marad majd el vas serpenyőnk egy csodabevonatostól ami a tapadásmentességet illeti, talán abban, hogy soha nem kell újat venni helyette
  • egyes ételeket pl. omlett, hús, bizonyos halak… akár segédeszköz nélkül kis mozgatással csúsztathatunk a serpenyőnkben ide-oda sülés közben bármilyen leragadás nélkül
  • lesznek olyanok is, amiket majd óvatosan, lassan, szakaszosan, határozott mozdulatokkal, a spatulát a serpenyő fenekén tartva, forgatnunk kell, megemelgetni, főleg, ha nagyon kevés zsiradékot használunk…
  • az első pár alkalommal kicsit több zsiradékot használhatunk a vas edényhez, majd ahogy kialakul az egyre jobb tapadásmentesség, ezt redukálhatjuk minimálisra
  • minden használat után gondosan töröljük el egy papírtörlővel a vas serpenyőnket ha nincs benne szennyeződés
  • amennyiben szennyeződés van benne, legjobb száraz állapotban spatulánkkal felkaparni (könnyedén el fog válni), vagy langyos, vegyszermentes vízzel mossuk el, töröljük azonnal szárazra, és egy kis olajat belecsepegtetve, papírtörlővel töröljük ki, úgy tegyük el
  • pl. egy sajtos étel pirítása után lesznek odakozmált sat darabok, ilyenkor még forró állapotban egy dl. vizet öntsünk a serpenyőbe, ami egy pillanat alatt felforr, és magától felhozza a leragadt szennyeződét, amit kiöntünk, és a forró serpenyő magától száraz lesz azonnal, olaj-törlés-kész
  • bátran használhatunk a főzés során kést, fém eszközt, már nem kell félni, hogy serpenyőnk megsérül, és újat kell venni
  • főzésre ne használjuk, fedő alatti párolásra sem, ha mégis, rövid ideig

Címkék: buyer, mineral, omlett, vas, serpenyő, 24cm, edények