Üdvözlünk, Lépj be a fiókodba vagy regisztrálj.

CO2 termelő zsák

  • Cikkszám: CO2termelo-zsak
  • 5 850 Ft
  • 4 750 Ft


CO (széndioxid) termelő zsák

Miért használja az intelligens CO2 zsákot?

Az intelligens CO2 táska nagyon kicsi és könnyen megfizethető táska, amely szén-dioxidot termel növények számára. Megnövelheti növények növekedési sebességét, és gyorsabban érheti el a gyümölcs megfelelő ízét, színét és a növények beérését.

Az intelligens CO2-táska használata biztonságos, könnyű beállítás és karbantartás nélkül. Ez a legkisebb és messze a leghatékonyabb megoldás a piacon.

Mi a szén-dioxid?

A szén-dioxid, mint az oxigén nekünk emberek, a növekvő növények egyik legfontosabb szükséglete. Minden növénynek szén-dioxidra van szüksége. Ha egy növény nem képes elég szén-dioxidot magához venni a levegőből, akkor lassabb lesz a növekedési folyamat. Az intelligens CO2-táska hatékony és egyszerű módja annak, hogy több szén-dioxidot adjon hozzá a termesztő szobájához túlszárítás nélkül.

Mikor és hol használja?

Kezdje el a használatot 2-3 héttel a magok ültetése után. Tegyen 6 lyukat a táska tetejébe, és tegye fel a növények fölé. A termesztő helységekben helyezze el a zsákokat a folyosókon. Az intelligens CO2-táska csak 18 Celsius feletti hőmérsékleten termel széndioxidot. A zárt táska száraz és hűvös helyen, 18 Celsius fok alatt tárolandó.

Meddig tart?

Ha az intelligens CO2-táska oxigénnel érintkezik, szén-dioxidot termel. Néhány napig eltarthat míg elkezdődik a termelési folyamat. A helységekben található levegő cirkulációjától függően egy Smart CO2 táska elegendő széndioxidot termel 15 m2 területen 3 hónapig. 

Összegezve:

  • a legkisebb és messze a leghatékonyabb a piacon
  • javítja a növények ízét, a színét és a hozamot
  • teljesen biztonságos használatra
  • könnyen beállítható, karbantartás nélkül