Üdvözlünk, Lépj be a fiókodba vagy regisztrálj.

CO2 Boost Euro Szett

  • Cikkszám: Holland & CO2 Boost
  • 31 950 Ft


CO2 Boost Euro  Széndioxid adagoló szett  A varázsvödör !

 

 

CO2 Booster használatával egyszerű és természetes módon tudja biztosítani virágzó növényei megemelkedett CO2 szükségletét.
A termék működtetése teljesen biztonságos, nem igényel semmilyen szaktudást. Ideálisan üzemeltethető kisebb beltéri kertekben.

Egy készülék akár 90 napig fedezi a CO2 utánpótlást!

Használható nagyobb légköbméterrel rendelkező kertészetekben is.

Nem a ppms szint emelésével, hanem a direkt módon a növényhez juttatott CO2 szint kiegyenlítéssel biztosít megfelelő utánpótlást.
Növényenkénti bázisos telepítés esetén a kiegyenlített CO2 kibocsátás 1000-2000 ppms-nek felel meg percenként.

Biztonságosan, egyszerűen adhat hozzá CO2-ot termesztő sátrakban, üvegházakban vagy bármilyen zárt kertű növénytermesztésnél. CO2-Boost emelni fogja a CO2-szintet minimum 60 napig (legfeljebb 90 napig) anélkül, hogy újra kelljen tölteni. Teljesen természetes összetevőkből, 100% organikus.Teljesen szagtalan!

Ha termesztőhelyiség megfelelően zárt, a levegő CO2 tartalma mindig optimális szinten lesz - 1200-1500ppms -  akár 10 x 10es helységben is. Nagyobb területre akár több vödör is betehető. A gyártó garantálja a CO2-kibocsátást 60 napig, folyamatos használat mellett. Ha  egy időzítővel összhangba hozzuk a szellőztetéssel, és a világítással, akkor akár 75-90 nap is lehet az élettartama. A nappali időszakban működjön, a növények is ekkor használják leginkább a CO2-ot, így robbanásszerű termésnövekedést érhetünk el.

   
Rendkívül egyszerű a használata!
    
Nem veszélyes a nyílt láng használata!
    
Nem költséges az induló és a karbantartási díja!
   
Egyszerű a CO2 tartály csere!
    
Nem keletkeznek veszélyes gázok!
    
Nincs növényt károsító hőtermelés!

CO2-Boost összetevői 100%-ban természetesek és ártalmatlanok. Miután a vödör lejárt, a fennmaradó összetevők,  magas minőségű trágyaként használható!


Műszaki adatok: 220V  8 W   3.2kg

http://co2boosteuro.com/

 

CO2 Boost Euro - co2boost