Üdvözlünk, Lépj be a fiókodba vagy regisztrálj.

Canna Coco A+B 2x1L

 • 5 150 Ft


Lehetséges választások

Mennyiség

Canna Coco A+B  2x1 L   NPK.: 5-4-3

 

A talaj, a vízelvezetés és a levél elemzésére irányuló sokéves kutatás után a Canna-nak elsőként sikerült kifejleszteni egy olyan műtrágyát, amelyet kifejezetten a kókusz-táptalajok jellemzőire szabtak.

A Canna Coco A&B-t nagyon értékes ásványokból alkották meg, amik mellett tartalmaz még természetes kelátokat, humin- és fulvinsavakat, amelyek a növénynek optimális tápanyag-felszívást biztosítanak.

A termesztők a világ minden táján, évek óta lelkesednek a Canna Coco-ért, az általa elősegített robbanásszerű növekedés és a pazar, gazdag virágzás miatt. A kókusz-közeg páratlan tároló tulajdonságának köszönhetően mind a növekedési, mind a virágzási fázis során alkalmazható.

A Coco a növények számára tökéletes, professzionális tápanyag, az optimális növekedéshez és virágzáshoz szükséges valamennyi nélkülözhetetlen alkotóelemet tartalmazza. A Coco a növekedési és a virágzási fázis folyamán egyaránt használható, amennyiben minőségi Coco táptalajjal (mint pl. a CANNA Coco), mint termesztő közeggel, kombinálva alkalmazzák, mivel ilyenkor a tápanyag és a táptalaj kölcsönösen hat egymásra.

A Coco használata egyszerű, azonnal feloldódik, és rendkívül alkalmas virágcserépben való növénytermesztésre vagy az ún. ’run-to-waste’ technológiájú rendszerekben (ez olyan művelési rendszer, amelyben az eredetileg tápanyagokat tartalmazó vizet, felhasználás után szennyvízként a csatornába eresztik).

A Coco használata egyszerű, közvetlenül feloldódik kiválóan használható az automatikus “run to waste” öntözőrendszert alkalmazó vagy edényes termesztés esetén is.

Használati utasítás:

 • Használat előtt jól rázza fel a palackot!
 • Töltse meg a táptartályt vízzel
 • Adjon a táptartályba Coco -t 1:250 arányban hígítva (400 ml A szer és 400 ml B szer 100 vízhez) 
 • A Coco A -t tegye a tápanyagtartályba. Keverje össze alaposan, majd adjon hozzá Coco B -t 
  Keverje át újra alaposan az oldatot, majd hagyja állni egy pár óráig
 • A Coco (vezetékes) vízben feloldva EC tartalma 1,2 - 2,3 mS (= EC koncentrátum + EC víz)
 • Javasolt PH-érték: 5.5 - 6.2
 • Intenzív termesztés esetén napjában 1-3 -szor adja ezt a tápanyagot a növénynek és biztosítsa, hogy a vízelvezetést 10% és 20% között legyen. Ez általában 3-6 liter tápanyagot jelent négyzetméterenként naponta

További utasítások:

 • A CANNA Coco tápanyag ellentétben más (Canna) trágyákkal a növekedési és virágzási szakaszban is használható
 • Az A és B koncentrátumot soha ne keverje tisztán egymással. Feloldhatatlan vegyületek keletkeznek, melyeket a növény nem tud felvenni
 • Fagymentes, elzárt, sötét helyen tartandó (UV-fény hatására a tápanyagban jelenlévő kelátok elbomlanak)
 • Gyermekek elől elzárva tartandó!

Jótállás / Garancia:

A CANNA kizárólag kiváló minőségű, tiszta tápanyagokkal és kelátokkal dolgozik, melyeket közvetlenül és teljes mértékben tud a növény hasznosítani.
Az adagolóflakon 100% polietilénből (kadmiummentes PVC-ből) készült, amely könnyen lebomló ill. újrahasznosítható anyag.