Üdvözlünk, Lépj be a fiókodba vagy regisztrálj.

Canna Boost 250ml

  • 8 950 Ft


Lehetséges választások

Mennyiség

Canna Boost 250 ml

 

Edzettebb növények, nagyobb gyümölcsök.

A Canna hatékony virágzás-serkentője, speciálisan a gyorsan növekvő növények számára fejlesztették ki, tökéletesíti a minőséget, növeli a terméshozamot. A Cannaboost a mostanában kifejlődött virágok kibontakozását serkenti, ami teltebb termést eredményez, mint egyébként.

Ezzel összefüggésben a szüret is homogénebb lesz, mivel a gyümölcsök fokozatosan érnek meg. Ami a Cannaboost-tal kapcsolatosan nagyon különleges az az, hogy nem csak magasabb terméshozamot garantál, de az íz is jobb lesz. Valami extra a Canna-termesztő számára!


Minden közegre illetve táptalajra alkalmas.

A Cannaboost univerzális virágzás-serkentő, ami azt jelenti, hogy minden művelési rendszerben alkalmazható, kivétel nélkül, bármely táplálási formával kombinálva. A Cannaboost a tápoldathoz is adható, de levélpermetként is alkalmazható. Ennek az az előnye, hogy a növény a virágzás-serkentőt közvetlenül, a leveleken keresztül azonnal fel tudja szívni.


Még magasabb terméshozamok a PK 13/14-et használva.

A Cannaboost maga nem tápanyag, hanem adalékanyag, ami fokozza a növény fotoszintézisét. Ez a gyümölcsök gyorsabb kifejlődését biztosítja. A tápanyagok hozzáférhetősége tehát nagyon fontos, annak érdekében, hogy a CANNABOOST-tal optimális eredményt lehessen elérni. A CANNA táplálás garantálja valamennyi tápanyag hozzáférhetőségét. Még jobb eredmények érhetők el, ha a megbízható CANNA táplálással egyidejűleg PK 13/14-et is használunk. Azért, mert a PK 13/14 a növényt extra virágzást elősegítő alkotóelemekkel látja el, miközben a CANNABOOST azt biztosítja, hogy a növénynek lesz elegendő energiája arra, hogy hasznosítani tudja ezeket az alkotóelemeket.


Ugyanúgy, ahogy a virágzást serkentők biztosítják, hogy a növény teljes kapacitással érleljen meg a termést, a CANNABOOST is tartalmaz természetes virágzás-szabályozókat, hogy jobban el lehessen osztani a virágzás-serkentőket egyrészt magában az erősítőben, másrészt a virágzó anyagokban; valamint a növényben természetes módon rendelkezésre álló energiát. Ezáltal a gyümölcsök képesek egységesebben fejlődni és teljes kapacitással beérni. A tökéletesített energia-szabályozásnak köszönhetően a növénynek jelentős energia áll rendelkezésére, hogy ellenálljon a kórokozóknak. Ha energia hiányzik onnan, ahol szükség lenne rá, akkor gyakran éppen abban a pillanatban támad a betegség, amikor az a szüretre, betakarításra nézve végzetes lehet.

Erőteljesebb, jobb íz.

Manapság már nem csak a termelt kilók alapján lehet megítélni a jó termést. Láttuk már ezt a fordulatot a holland paradicsom és uborka termesztése során, és ez a komoly termesztők számára mostanában újra lényeges kérdés. A minőség kezd egyre fontosabb szerepet játszani, s ez egyben az íz ügye is. A Cannaboost nem csak magasabb terméshozamot, de kiváló ízt is garantál. A fokozott fotoszintézis nagy mértékben megnöveli a növényben a cukor termelődését. Ez adja az édesebb ízt, és ez okozza azt, hogy a természetes aromák nagyobb koncentrációkban termelődnek.

 

Használati utasítás:

  • Használat előtt alaposan rázza fel a palackot!
  • 1:500 arányban (100 liter vízhez 200 ml) oldja fel.
  • A még erőteljesebb növekedés érdekében a maximális sűrűség 1:250 (100 liter vízhez 400 ml).
  • Ne alkalmazza együtt hidrogénperoxidot tartalmazó termékekkel!
  • A felhígított oldatot 7 napot belül kell felhasználni.
  • A CANNABOOST kézzel, csepegtetőrendszeren keresztül, vagy levélpermetezéssel is kijuttatható.

 

További utasítások:

  • A CANNABOOST-ot a szokásos növénytáppal együtt juttassa ki!
  • Fagytól mentes, sötét helyen, zárt csomagolásban tárolja!
  • Gyermekek elől tartsa elzárva!

Jótállás / Garancia:

Az adagoló flakon 100%-os polietilénből (PVC, kadmium-mentes), egy könnyen elbomló és újrahasznosítható műanyagból készült.