Üdvözlünk, Lépj be a fiókodba vagy regisztrálj.

Bud-XL 250ml

  • 5 250 Ft


House & Garden Bud-XL virágzást serkentő tápoldat  250 ml    NPK: 0.4-0-0.1

 
A House & Garden Bud-XL egy egyedülálló termék, mellyel a virágok, termések mérete növelhető, íze fokozható. Különböző enzimek segítségével kivonja a cukrot a növény leveleiből, és a termésbe, virágokba szállítja azt. Így nagyobb virágzatot, édesebb termést eredményez.

Alkalmazása az első virágok megjelenése után ajánlott, mert ezt követően veszítik el szerepüket a nagy levelek. Segítségével a növény a virágok és a termés méretének növelésére, minőségének fokozására koncentrál. A Bud-XL kivonja a nagy levelekből a cukrot, a virágban, termésben raktározva el. Adagolja először a bázistápanyagot (például A&B Aarde, Hydro vagy Cocos) a tápvízhez.
Állítsa be a pontos EC- és PH értéket és utoljára adja hozzá a Bud XL-t. A tápvíz így készen áll az öntözésre.

A House & Garden vállalat saját kutatási és fejlesztési osztállyal rendelkezik, ahol új termékek előállításával, a már meglévők továbbfejlesztésével és a termékek széleskörű ellenőrzésével foglalkozik. Példái ennek a folyamatnak a Roots Excelurator és a Shooting Powder.

A változó környezetvédelmi előírások, új EEG- vagy export irányelvek és még az egyes külföldi piacokhoz való hozzáigazításokat is innovatív projektként a saját kutatócsoport által  fejlesztik .

 
Adagolás: 1ml /1 L vízhez.