Barion Pixel
Üdvözlünk, Lépj be a fiókodba vagy regisztrálj.

BIOCEAN HYPERTÓNIÁS plazma 0,9%

  • Gyártó: Hymato
  • Cikkszám: biocean-plazma-0-9
  • 6 900 Ft


HYPERTÓNIÁS plazma, 0,9 %-os óceánvíz 30x10 ml ampulla

3,5%-os óceánvíz

A BIOCEAN® Hypertóniás óceánvíz prémium minőségű készítmény. Előállítása gyógyszergyártó laboratóriumban történik, René Quinton (1866-1926) francia biológus felfedezése nyomán. Nem csupán hatékony, de biztonságos és fokozatos ásványi anyag bevitelt biztosít. Használja ki az óceánvízben biológiailag aktív formában jelenlévő tápanyagok előnyeit és hatékonyságát.

Nagyon erőteljes életerő vitalizáló, fizikai és pszichikai fáradtség esetén. Hiánybetegségben szenvedőknek, áldott állapotvan lévőknek és szoptatés idején is ajánlott. Alkalmazható vashiány, vérszegénység, tüdőbaj, fejlődési rendellenességek ( születés előtt és után) depresszió esetén és erős sportteljesítmány idején is.

Javasolt adagolás:

  • 2-6 ampulla naponta, a szervezet állapotától függően

Jelenleg az iható változata a leginkább használt. 1980-tól a német orvoslásban is követőkre talált Dr. Qiunton és a tapasztalatok azt mutatták, hogy a szájon át bevett tengervíz oldat legalább olyan hatásfokkal működik, mint a bőr alá oltással, ha az emésztőrendszer fel van szabadítva (ki van tisztítva). Sőt utolsó beöntásként juttassunk be 125 ml Izotonique-ot.

SEJTTÁPLÁLÁS HIDRATÁCIÓ EGYENSÚLY

Összetevők: tisztított óceánvíz

Tárolás: Szobahőmérsékleten.

Gyártó: BIOCEAN® Science & Nutrition SAS, Paris, France

Címkék: biocean, hypertÓniÁs, plazma, 0, 9, Étrend-kiegészítők