Üdvözlünk, Lépj be a fiókodba vagy regisztrálj.

Aqua Vega A+B 2x1L

 • 5 950 Ft


Lehetséges választások

Mennyiség

Canna Aqua Vega A+B   2x1 L     N.P.K: 6-3-8

 

A CANNA Aqua az a tápanyag, amit speciálisan zárt hidroponikus, mint az NFT vagy a Bubbler, rendszerekkel kombinált használatra fejlesztettek ki. E rendszerek esetében az elvezetett szennyvizet nem engedik ki, hanem újra hasznosítják.

Az ilyenfajta rendszerekben a növények közvetlen kapcsolatban vannak a tápoldattal. Mivel a növények az összes tápanyagot nem ugyanolyan ütemben illetve nem egyenlő mértékben szívják fel, a tápoldat összetétele egy idő után megváltozik.

Oly módon fejlesztették ki, hogy biztosítsák, hogy a növények mindig felszívják a megfelelő összetételű tápanyagot, amely az optimális növekedéshez és virágzáshoz szükséges. A formulát úgy alakították ki, hogy a növények maguk szabályozzák a pH-at úgy, hogy a tápanyag-tartályban a pH-érték mindig a legkedvezőbb tartományon belül maradjon. Ez azt jelenti, hogyha egyszer pontosan beállították a kezdő pH-értéket, további korrekcióra nincs szükség.

Ily módon a CANNA az egyik legösszetettebb, és a termesztő számára jóval egyszerűbb, művelési rendszert hozza létre. Nem véletlen, hogy az Egyesült Királyságban, abban az országban, ahol ez a művelési mód rendkívül népszerű, a gazdák többsége a CANNA Aqua-t használja.

Aqua Vega egy professzionális gyorsan dolgozó tápanyag. A növények számára tartalmazza az összes lényeges elemeit az optimális növekedéshez. Használata egyszerű, könnyen feloldódik és rendkívül alkalmas a növekvő recirkulációs hidroponikus rendszerekben. Erős növényt, nagy létfontosságú hajtásokat biztosít. Aqua Vega tápanyagot is tartalmaz, pH-stabilizátorokat, szilíciumot, humin-és fulvosavak.

Aqua Vega-t azért fejlesztették ki, hogy a növény igényeit optimálisan kielégítse a növekedés során. Aqua Vega-t használják recirkulációs rendszerek, mint a NFT, apály-és áramlási rendszerek.
 
Közvetlenül felszívódó nitrogén vegyület, magas színvonalú EDDHA vas-kelátok és a nyomelemek biztosítása ideális kezdete a virágzásnak.
 
 
Használati utasítás:
 
 • Használat előtt jól rázza fel a palackot!
 • Töltse meg a táptartályt vízzel!
 • Oldjon fel 200ml - t az A komponensből, 200 ml-t a B komponensből  és adja 100l vízhez majd hagyja állni néhány órán keresztül
 • A vega Aqua vízben feloldva EC tartalma (vezetékes vízben) 1,1-1,9 mS (=Ec koncentrátum +Ec víz)
 • Javasolt PH érték 5.2-6.2-ig
 • Rendszeres használatra ajánlott
 • Vegetatív fázisban, és a virágzási fázis első 3 hetében használandó

 

További utsaítások:

 • A Canna egy másik műtrágyát is kifejlesztett a növény virágzási szakaszára: Aqva Flores-t
 • Az A és B koncentrátumot soha ne keverje tisztán egymással. Feloldhatatlan vegyületek keletkeznek, melyeket a növény nem tud felvenni
 • Fagymentes, elzárt, sötét helyen tartandó (UV-fény hatására a tápanyagban jelenlévő kelátok elbomlanak)
 • Gyermekek elől elzárva tartandó!
 
Jótállás / Garancia:
 
A CANNA kizárólag kiváló minőségű, tiszta tápanyagokkal és kelátokkal dolgozik, melyeket közvetlenül és teljes mértékben tud a növény hasznosítani.
Az adagolóflakon 100% polietilénből (kadmiummentes PVC-ből) készült, amely könnyen lebomló ill. újrahasznosítható anyag.