Barion Pixel
Üdvözlünk, Lépj be a fiókodba vagy regisztrálj.

All-Mix 50L

  • Gyártó: Plagron
  • Cikkszám: Pl-All-mix-50L
  • 6 200 Ft


Plagron All-Mix  50 L  Bio   pH.: 6-7   EC.: 1.8-2.2   18kg

 

  

Plagron All-mix a leggondosabban válogatott talajkeverék.

Tartalmazza a különböző típusú rostokat  perlitet, amelynek eredményeként könnyed, laza szerkezetű és maximális levegőzést biztosít a gyökérzetnek. Mindannyian tudjuk, milyen fontos az oxigén a gyökérzet fejlődésénél.

Ezt biztosítja a gilisztahumusz gazdag jelenléte amely egyedülálló a komposztba, így erőteljes a növények fejlődésére és mindezek mellet biztosítja a megfelelő vízvisszatartó képességet.

Akárcsak a természetben úgy a kultúrnövényeink ís igénylik a legjobb tápanyagtartalmú talajt. A Plagron már évek óta dolgozik a Dendrobena Veneta féreg alkalmazási területeivel. Ez a féreg kiválóan alkalmas virágföldekben, használatukkal könnyűek és szellősek. Ha ezeket a férgeket tenyésztik kontrollált és optimális talajadottságú környezetben, a belőlük nyerhetünk termékeny organikus talajt, mellyel jelentős növekedésre számíthatunk.

A természetes humuszt a gilisztahumusz rendkívül magas szerves anyag tartalma biztosítja a növényeknek bőséges nyomelemekben, enzimekben és ásványi anyagokban. Így optimális arányban van jelen nitrogén, foszfor és kálium, annak érdekében, hogy a növények megkaphasák a számukra szükséges tápanyagot.

Összetétele: gilisztahumusz, élő gombák és baktériumok, amelyek elősegítik az optimális talajéletett.

A növények otthon érezhetik magukat benne.

 

Rendelésre :

10 zsák feletti vásárlás esetén  4%

20 zsák feletti vásárlás esetén 8%

kedvezményt biztosítunk minden kedves vásárlónknak.

Annyit kérnénk, hogy valamilyen formában jelezzék (pl.: galambposta) a rendelni kívánt mennyiséget és az időpontot az átvételről. köszönjük!