Üdvözlünk, Lépj be a fiókodba vagy regisztrálj.

Aarde A+B 2x1L

  • 5 950 Ft


House & Garden Aarde A+B 2x1 L

 

A House & Garden Aarde A+B egy egyedi összetételű alaptápanyag földkultúrához.

A csúcskategóriájú folyékony fő- és nyomelemek használatának köszönhetően a tápanyag gyorsan és hatékonyan működik. Nem tartalmaz tömegnövelő szereket, így biztosítja a talaj szerkezetének megőrzését. A House & Garden tápanyagok és talaj tökéletes egyensúlyt biztosít, ezáltal garantálja az optimális növekedést és virágzást.

Hatékony összetételének köszönhetően az A+B tápanyag használata gazdaságos. A tápanyag nem okoz semmiféle felesleges savasodást, és a folyékony elemek használatának eredményeképpen a talaj szerkezete sem változik meg, sőt javul.

A tápoldat elkészítése:

Kétharmadáig engedje tele az edényt vízzel. Adja először hozzá az A-t, jól keverje el. Ezután adja hozzá a B-t, majd ismét keverje el.
EC-érték beállítása: termesztés kezdetén 1,2 és azután a termestési ciklus alatt a növény igényeihez kell állítani, a virágzás végére az EC érték 2,0 legyen. Majd a pH beállítása: tápanyag savasítása PH (-)-al (lefelé) vagy a tápanyag lúgosítása PH (+)-al (felfelé) egészen egy 5,7 és 6,7 közötti értékig. Az edényt ezután teljesen engedje fel vízzel. Esetleg stimulátorok hozzáadagolhatóak a gyökér, a növekvés vagy a virágzás élénkítéséhez. A tápvíz így készen áll az öntözésre.

Figyelmeztetés

  • Ne adagolja A&B-t egyszerre, A komponensek reakcióba lépnek egymással, mely egy nem teljes tápanyagot, üledéket és eldugulást okoz. Használjon hitelesített EC és PH mérőket.

 Adagolás:

  • 5ml/1 L vízhez.

Kiszerelés:

  • 1 L, 5 L, 10 L, 20 L.